مناظرات دانشجويي نقش مهمي در جلوگيري از ترويج منکرات ايفا مي‌کنند
تاریخ انتشار : 1396/04/25 12:22:56
استاندار چهارمحال و بختياري گفت: مناظرات دانشجويي نقش مهمي را در جلوگيري از ترويج منکرات ايفا مي‌کنند.
قاسم سليماني دشتکي، 24 تير ماه در آئين تجليل از برگزيدگان مرحله استاني ششمين دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويان، اظهار کرد: تحمل ديدگاه‌ها و نظرات صحيح و سنجيده مخالفان، معيار مناسبي براي رسيدن به عدالت و پيشرفت محسوب مي‌شود.
وي با اشاره به اينکه مناظرات دانشجويي نقش مهمي را در جلوگيري از ترويج منکرات ايفا مي‌کنند، تصريح کرد: امروزه برخي بر اين باورند که تنها بايد نظرات و عقيده افراد موافق با خود را پذيرفت و متقبل ديدگاه‌هاي مخالفان نمي‌شوند.
سليماني دشتکي افزود: مسئولان و مديران اجرايي بايد از انتقادات سازنده، علمي و منصفانه در راستاي رفع مشکلات موجود و تلاش براي ارتقاي شاخص‌هاي توسعه‌اي در بخش‌هاي مختلف بهره بگيرند.
استاندار ضمن قدرداني از جهاد دانشگاهي استان در برگزاري مناظرات دانشجويي اظهار کرد: ترويج فرهنگ گفتگو و برگزاري اين مسابقات در بين دانشجويان يک امر ضروري است.
در پايان برنامه با حضور قاسم سليماني استاندار، کاظمي رئيس مجمع نمايندگان ، وحيد خليلي رئيس جهاد دانشگاهي ، روسا و معاونين فرهنگي دانشگاه‌ها به پنج تيم برتر از دانشگاههاي شهرکرد، فرهنگيان ، آموزشکده فني دختران شهرکرد و پيام نور مرکز شهرکرد لوح سپاس و جوايز اهدا گرديد.