hgggg
تاریخ انتشار : 1396/10/03
تقدير رئيس سازمان دارالقرآن کشور از حافظ بين المللي قرآن کريم
طي پيامي رئيس سازمان دارالقرآن کشور از حضور عيسي خورشيدي حافظ بين المللي قرآن در طرح  قرآني « سفيران نور » قدر داني کرد.
مهدي قره شيخ لو، رئيس سازمان دارالقرآن کشور در پيامي از حضور حافظ بين المللي، عيسي خورشيدي در طرح قرآني «سفيران نور» که در ماه مبارک رمضان برگزار شد قدر داني کرد.
متن پيام به شرح ذيل است:
من لم يشکر المخلوق لم يشکر الخالق
يکي از کار هايي که خيلي خوب است در کشور انجام بگيرد، اين است که ما جلسات تلاوت قرآن داشته باشيم. منظور از جلسه ي تلاوتي اين است که جلسه اي تشکيل بشود، افراد حاضر بشوند، قاري قرآن بنشيند آنجا، يک ساعت کمتر يا بيشتر قرآن بخواند، مستمعين هم فقط براي شنيدن قرآن بيايند آنجا بنشينند و قرآن بشنوند. اين خيلي موثر است.
اين از خواندن خود انسان هم در مواردي تاثيرش بيشتر است.
مقام معظم رهبري « مد ظله العالي»
برادر ارجمند و حافظ محترم کل قرآن کريم جناب آقاي عيسي خورشيدي خدا را شاکريم که در ماه مبارک رمضان، ماه بهار قرآن با اجراي طرح قرآني « سفيران نور» در استان هاي مرزي و کم برخوردار با همکاري و همراهي جنابعالي ، توانستيم در تحقق بخشي از منويات مقام معظم رهبري( مد ظله العالي) سهيم باشيم . از اينکه دعوت سازمان دارالقرآن الکريم را جهت برگزاري هرچه با شکوه تر اين محافل قرآني اجابت نموديد، صميمانه تقدير و تشکر کرده و از خداوند منان دوام توفيقات جنابعالي را در ظل توجهات بقيه الله الاعظم (ارواحنا فداه) مسئلت مي نمايم .
مهدي قره شيخ لو
رئيس سازمان