چاپ سومين کتاب در شعبه «انتشارات جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري»
تاریخ انتشار : 1396/10/03
رييس جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري از چاپ سومين کتاب در انتشارات جهاد دانشگاهي استان خبر داد.
وحيد خليلي در گفت و گو با خبرنگار ايسنا – منطقه چهارمحال و بختياري – با اعلام اين خبر، اظهار کرد: اين کتاب با عنوان «آمار در تربيت بدني و علوم ورزشي» توسط عليرضا اميدي عضو هيات علمي دانشگاه شهرکرد و اسحق درخشان تاليف شده است.
وي افزود: اين کتاب در 10 فصل و 235 صفحه تاليف شده است.
خليلي تصريح کرد: اين کتاب به عنوان مرجعي براي دانشجويان کارشناسي و کارشناسي ارشد رشته‌هاي تربيت‌بدني مفيد است.
رييس جهاد دانشگاهي استان ادامه داد: اين کتاب با تدوين اطلاعات در دوبخش آمار توصيفي و استنباطي سعي در رفع نياز دانشجويان دارد همچنين به منظور افزايش دانش و ارائه بازخورد به خوانندگان در فصول مختلف کتاب نکات کنکوري و آزمون‌هاي آزمايشي ارائه شده است.
وي با اشاره به آمادگي کامل انتشارات جهاد دانشگاهي استان براي چاپ کتب انديشمندان، صاحب‌نظران و استادان، گفت: اين انتشارات در کمترين زمان ممکن براي چاپ کتاب اقدام مي‌کند.