آغاز ثبت‌نام دوره تربيت‌مربي قرآني کودکان در چهارمحال و بختياري
تاریخ انتشار : 1396/10/09 11:57:51
رئيس جهاددانشگاهي چهارمحال و بختياري از ثبت نام و برگزاري دوره تربيت مربي تخصصي قرآني کودکان به سبک «مکتب الرضاء» در اين استان خبر داد و افزود: مهلت ثبت نام تا ۳۰ دي ماه است.
وحيد خليلي اردلي، رئيس جهاددانشگاهي واحد چهارمحال و بختياري در گفت‌و‌گو با خبرگزاري بين المللي قرآن(ايکنا) از چهارمحال و بختياري، با اعلام اين خبر افزود: اين دوره با همت معاونت فرهنگي جهاددانشگاهي استان و با هدف آشنا نمودن فراگيران با سبک نوين و جذاب انتقال مفاهيم قرآني و ديني به کودکان پيش از دبستان و حتي دبستاني برگزار مي شود.
خليلي مخاطبان اين دوره را دانشجويان، معلمان، مربيان شاغل در مهدها و مراکز آموزشي، طلاب و مبلغين حوزوي خواهر و کليه خواهران علاقه مند به آموزش ها و مباحث قرآني براي کودکان دانست.
وي اهم موضوعات دوره را آموزش روخواني و تجويد قرآن به کودکان با زبان کودکانه در قالب هاي جذاب؛ داستان، شعر، بازي و نقاشي، آموزش عملي نماز براي کودکان به روش قصه، سرگرمي، شعر و بازي، روس تدريس و کلاسداري براي کودکان آموزش روش پاسخگويي به سوالات ديني کودکان دانست.
رئيس جهاددانشگاهي چهارمحال و بختياري بيان کرد: در پايان دوره، گواهي پايان دوره معتبر از طرف جهاددانشگاهي به شرکت کنندگان داده مي شود و افزود: زمان اجراي دوره، هفته دوم اسفندماه ۹۶ تعيين شده است.
خليلي در پايان گفت: خواهران علاقه مند مي توانند جهت کسب اطلاع بيشتر در مورد اين دوره به سايت اينترنتي جهاددانشگاهي استان به نشاني jdchb.ac.ir  يا معاونت فرهنگي جهاددانشگاهي استان(واقع در دانشگاه شهرکرد، جنب دانشکده منابع طبيعي) مراجعه نمايند و اقدام به ثبت نام نمايند.
وي شماره تلفن هاي ۳۲۳۲۰۰۷۰ و ۳۲۳۲۰۳۲۳ را براي پاسخگويي به سوالات در مورد اين دوره اعلام نمود.