رئيس جهاددانشگاهي چهارمحال و بختياري از چاپ و انتشار چهارمين کتاب انتشارات اين واحد با عنوان «پرسمان فقهي حقوقي» مشتمل بر ۱۲۳۰ پرسش و پاسخ بر اساس لمعه و شرح لمعه، خبر داد.
«پرسمان فقهي حقوقي» توسط انتشارات جهاددانشگاهي چهارمحال‌و‌بختياري منتشر شد
تاریخ انتشار : 1396/10/20 10:31:49
وحيد خليلي اردلي، رئيس جهاددانشگاهي چهارمحال و بختياري در گفت‌و‌گو با خبرگزاري بين المللي قرآن(ايکنا) از چهارمحال و بختياري، با اعلام اين خبر افزود: اثر ارزشمند «پرسمان فقهي حقوقي» حاصل کار علمي و پژوهشي حجت الاسلام و المسلمين سعيد صفي شلمزاري، عضو هيات علمي دانشگاه شهرکرد و محمدحسين دانشفر، دانش آموخته مقطع ارشد فقه و حقوق جزاء است.
وي افزود: اين کتاب در ۹ فصل و ۳۰۰ صفحه تدوين شده است و مولف آن کوشش نموده مباحث فقهي مورد نياز دانشجويان و طلاب را به صورت پرسش و پاسخ و طبقه بندي شده ارائه نمايد.
خليلي با بيان اين که انتشارات جهاددانشگاهي به عنوان يکي از معتبرترين موسسات نشر دانشگاهي در ايران، تلاش مي کند در کوتاه ترين زمان ممکن آثار دانشگاهيان و اساتيد را به چاپ برساند، تاکيد کرد:کليه اساتيد دانشگاهي و صاحب نظران و مولفين محترم مي توانند براي اخذ مشاوره در خصوص مراحل تاليف کتاب و چاپ آثار خود به دفتر انتشارات جهاددانشگاهي استان واقع در دانشگاه شهرکرد- جنب دانشکده منابع طبيعي - معاونت فرهنگي جهاددانشگاهي مراجعه نمايند و يا با شماره ۳۲۳۲۰۳۲۳ تماس حاصل نمايند.