برگزاري مسابقات قرآني اعضاي جهاددانشگاهي و خانواده‌ آنها در چهارمحال و بختياري
تاریخ انتشار : 1396/11/23
برگزاري مسابقات قرآني اعضاي جهاددانشگاهي و خانواده‌ آنها در چهارمحال و بختياري

سيروس رضايي، معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري در گفت و گو با خبرگزاري بين المللي قرآن(ايکنا) از چهارمحال و بختياري هدف از برگزاري اين مسابقات را بسترسازي براي توسعه برنامه هاي قرآني در بين اعضاي جهاددانشگاهي استان؛ ايجاد زمينه انس و الفت بيشتر کارکنان و خانواده جهاددانشگاهي استان با قرآن كريم و مفاهيم والاي آن؛ شناسايي، تشويق و فراهم نمودن زمينه ارتقاي استعدادهاي قرآني جهاددانشگاهي و الگوسازي براي ترويج فرهنگ و معارف قرآني در سطح ساير واحدهاي جهاددانشگاهي و دستگاههاي اجرايي دانست.

معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي استان افزود: اين مسابقات در رشته هاي ترجمه و تفسير با محوريت سوره مبارکه حشر، حفظ قرآن با موضوع حفظ جزء سي ام قرآن، حفظ ۱۵ سوره آخر جزء سي ام، حفظ سوره مبارکه حشر و حفظ «سوره فجر و آيت الکرسي» ويژه تمامي مقاطع سني و حفظ ده سوره آخر جز سي ام قرآن و سور منتخب جزء سي ام ويژه مقاطع اول تا سوم ابتدايي و مقطع پيش دبستاني برگزار مي شود.
وي با اشاره به اين که اين مسابقات با شکل فعلي، براي اولين بار در جهاددانشگاهي استان برگزار مي شود افزود: اين مسابقات با استقبال خوب جهادگران و خانواده هاي آنها روبرو شده است.
معاون فرهنگي جهاددانشگاهي استان افزود: آزمون رشته حفظ به صورت شفاهي و در ايام دهه فجر برگزار شد و آزمون مسابقه ترجمه و تفسير سوره مبارکه حشر به صورت کتبي غيرحضوري(اينترنتي) در روزهاي ۲۵ و ۲۶ بهمن ماه برگزار مي شود.
به گفته رضايي، منبع مسابقه تفسير سوره حشر بر اساس تفسير نور تاليف حجت الاسلام قرائتي تهيه شده است.
وي برگزاري مسابقه خطابه خواني قرآني ويژه فرزندان خردسال و نونهال اعضاي جهاددانشگاهي را از ديگر بخش هاي مسابقات قرآني اين واحد اعلام کرد.
رضايي بيان کرد:اختتاميه اين مسابقات  30 بهمن ماه 96 همزمان با هفته قرآن و عترت استان برگزار مي شود و از برگزيدگان اين مسابقات در اين آئين با اهداي لوح و جوايز تقدير مي شود.