حضور دانشجويان چهارمحال و بختياري در همايش منطقه‌اي طريق جاويد
تاریخ انتشار : 1396/11/23
حضور دانشجويان چهارمحال و بختياري در همايش منطقه‌اي طريق جاويد
سيروس رضايي، معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، در گفت‌وگو با خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايکنا) از چهارمحال و بختياري، با اعلام اين خبر، گفت: ۴۰ نفر از دانشجويان دانشگاه‌ شهرکرد، آزاد اسلامي، پيام نور و علمي کاربردي استان در همايش طريق جاويد شرکت کردند.

وي با بيان اينکه اين همايش ويژه دانشجويان استان‌هاي مرکزي کشور برگزار شد، افزود: دانشجويان استان‌هاي اصفهان، يزد، چهارمحال و بختياري و کهگيلويه و بوير احمد در اين همايش شرکت کردند.

رضايي با اشاره به اينکه همايش منطقه‌اي طريق جاويد ۱۸ بهمن در دانشگاه اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: اين همايش به ميزباني جهاددانشگاهي اصفهان و با حمايت مرکز امام و انقلاب اسلامي جهاد دانشگاهي و با موضوع بازخواني آراء و انديشه هاي عرفاني، قرآني و سياسي حضرت امام خميني ره برگزار شد.
وي ادامه داد: دانشجويان شرکت کننده در اين همايش، از نگارستان امام خميني (ره) و نمايندگي مرکز نشر آثار حضرت امام ره در اصفهان بازديد کرده و ضمن بازديد از اين مجموعه فرهنگي هنري، دو تئاتر خياباني با موضوع امام و انقلاب اسلامي را تماشا کردند.

معاون فرهنگي جهاددانشگاهي استان در پايان از همکاري دانشگاه شهرکرد در اعزام دانشجويان به همايش طريق جاويد سپاسگزاري نمود.