بازديد دانشجويان چهارمحال و بختياري از خانه مشروطه اصفهان
تاریخ انتشار : 1396/11/23
به همت معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، جمعي از دانشجويان دختر دانشگاه شهرکرد و برخي ديگر از دانشگاه ها و مراکز آموزش عالي استان، از خانه مشروطه اصفهان بازديد کردند.
در ابتداي اين بازديد که در قالب طرح ملي ايران مرز پرگهر و روز چهارشنبه 18 بهمن ماه صورت گرفت، کارشناس مسئول اين خانه تاريخي، توضيحاتي را در مورد خانه مشروطه اصفهان بيان کردند و سپس دانشجويان از قسمت هاي مختلف اين مجموعه تاريخي بازديد کردند.
يادآور مي شود خانه مشروطه اصفهان يا همان خانه مشروطيت اصفهان که در محور دولت خانه صفوي در ضلع شرقي ميدان امام (نقش جهان) در محله قصر منشي واقع در خيابان نشاط کوچه چهاردهم (مقصود بيک) واقع است خانه اي است متعلق به عصر قاجار با معماري چشم نواز که متعلق به رهبر سياسي اصفهان در عصر مشروطه يعني حاج آقا نورالله نجفي اصفهاني بوده است. يک ‌صد سال پيش در اين مکان علما، آزادي‌خواهان، رجال سياسي ـ فرهنگي و مردم اصفهان گردهم مي ‌آمدند تا درباره مشروطيت و حکومت غيرمستبدانه و امور مدني خود مشورت و تفکر نمايند. خانه مشروطيت در سال 1384 با شماره ثبت 13009 در آثار ملي ايران ثبت شد.