62013

برگزاري نشست تخصصي« انقلاب اسلامي؛ امنيت و آزادي » در دانشگاه شهرکرد
تاریخ انتشار : 1396/12/14 13:23:58
نشست تخصصي «انقلاب اسلامي؛آزادي و امنيت از نظريه تا عمل» در منظومه فکري امام خميني (ره) به همت معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي استان عصر روز سه‌شنبه ۸ اسفند‌ماه در دانشگاه شهرکرد با حضور رئيس جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، جمعي از دانشجويان و اساتيد اين دانشگاه برگزار شد.

نشست تخصصي «انقلاب اسلامي؛آزادي و امنيت از نظريه تا عمل» در منظومه فکري امام خميني (ره) به همت معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي استان عصر روز سه‌شنبه  ۸ اسفند‌ماه در دانشگاه شهرکرد با حضور رئيس جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، جمعي از دانشجويان و اساتيد اين دانشگاه برگزار شد.

محمدحسين جمشيدي، استاديار دانشگاه تربيت مدرس در اين نشست، آزادي و امنيت را دوبال براي توسعه و پيشرفت استقلال برشمرد و افزود: طبيعي است يکي از اساسي‌ترين ارزش‌هايي که نه تنها در انقلاب اسلامي ما بلکه در تمام انقلاب‌ها در جهان مورد نظر است، مسئله آزادي و امنيت است و در واقع آزادي و امنيت مهم‌ترين آرمان و خواسته‌اي بوده که بشردر طول تاريخ براي رسيدن به آن چه به لحاظ نظري و چه به لحاظ عملي تلاش کرده است .
وي ادامه داد: امام خميني رهبر انقلاب اسلامي ايران هم از همان ابتدا به صراحت اعلام کرد امنيت و آزادي خواسته انقلاب و نهضت ما است.
جمشيدي با اشاره به تفاوت آزادي در فرهنگ غربي با فرهنگ اسلامي بيان کرد: در نگاه اسلامي آزادي يعني تحقق اراده انسان يعني تو آنچه مي‌خواهي بشوي، بتواني بشوي و اين تحقق اراده انسان دو بعد مادي و معنوي دارد.
وي گفت: در بعد مادي آزادي خيلي تفاوتي با غرب نداريم، انسان آزاد است آنچه مي‌خواهد بشود و امکانات در اختيارش قرار بگيرد و موانع هم از سر راهش برطرف شود اما آزادي معنوي يعني انسان بايد به يک قدرت اساسي متصل باشد تا برده ديگران نشود و آن قدرت مطلق و برتر خدا است.
اين مدرس دانشگاه با بيان اينکه اگر آزادي از مسير الهي شروع شود به عبوديت و آزادي واقعي منجر مي‌شود و در غير اين صورت بردگي است، اظهار کرد: امام خميني توصيه مي‌کرد نگذاريد اين انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بيفتد، منظورش اين است که آزادي واقعي از دست نرود.
وي ادامه داد: انقلاب اسلامي ايران حرکتي بوده که ماحصلش امنيت و آزادي است که در جامعه امروزي داريم و اگر اين در اختيار ديگران بيفتد و ديگران بخواهند آزادي و امنيت را براي ما تعريف کنند با خواسته امام خميني مغايرت دارد.
گفتني است بخش پاياني اين نشست به بيان ديدگاه‌ها و سوالات دانشجويان اختصاص يافت.

لازم به ذکر است، اين نشست با حمايت مرکز فرهنگي دانشجويي امام، انقلاب اسلامي و ولايت فقيه وابسته به جهاد دانشگاهي برگزار شد.