کرسي تلاوت و تدبر در جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري برگزار شد
تاریخ انتشار : 1396/12/14 13:44:03

کرسي تلاوت و تدبر در جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري برگزار شد.

در ابتداي اين برنامه که ۳۰ بهمن و همزمان با هفته قرآن و عترت در سالن اجتماعات جهاد دانشگاهي استان و با حضور رئيس و جمعي از اعضاي واحد برگزار شد، جابر عليمحمدي، قاري توانمند استاني، آيات ۱۸ تا ۲۴ سوره مبارکه حشر را تلاوت کرد.
در ادامه، حجت‌الاسلام حميد نادري، مدرس دانشگاه به تدبر و تفسير اين آيات پرداخت و گفت: تفسير يعني اين‌که ما بدانيم خداوند از طريق قرآن چه چيزي به ما گفته است.

وي با بيان اينکه تدبر از ريشه دبر گرفته‌شده و به معني پشت است اظهار کرد: تدبر يعني حال که ما مي‌دانيم خداوند به ما چه چيزي گفته است از آن‌ها بايد به چه نکاتي برسيم.
حجت‌الاسلام نادري با اشاره به آيه ۵۳ سوره فصلت افزود: در اين آيه به مسلمانان گوشزد مي‌کند که در آينده نشانه‌ها در خودشان و در آفاق به آن‌ها نشان داده مي‌شود تا بفهمند خدا پشت همه قضايا است.

مدرس دانشگاه با تأکيد بر اينکه اکثر دستورات اسلام تاکنون ازلحاظ علمي ثابت‌شده است تصريح کرد: در قرآن به دو ازدواج جبري از طرف خدا اشاره‌شده است.

وي قوي بودن و امين بودن را دو دليل ازدواج حضرت موسي (ع) و دختر شعيب دانست و عنوان کرد: حضرت موسي (ع) زمان ازدواج با چيزي جز اين دو دليل نداشته است.

حجت‌الاسلام نادري با بيان اينکه در برخي از آيات سوره حشر صفات خداوند ذکرشده است خاطرنشان کرد: مؤمنان در برابر يکديگر بايد مانند آيينه‌اي باشند.

مدرس دانشگاه با اشاره به اينکه آيينه عيب‌ها و زيبايي‌هاي انسان را نشان مي‌دهد ابراز کرد: آيينه اگرچند تکه هم شود واقعيت را نشان مي‌دهد.
وي ادامه داد: اگر کسي کارهاي خلاف اسلام و قرآن انجام داد بايد به ايمان و مؤمن بودن آن شک کرد.
حجت‌الاسلام نادري مؤمن واقعي را آيينه تمام نماي خداوند دانست و گفت: پيروي از خدا باعث مي‌شود به خداوند شبيه‌تر شويم.

مدرس دانشگاه کمبود افراد خودساخته در استان را يکي از دلايل عقب‌افتادگي استان از جهت فرهنگي خواند و اظهار کرد: يکي از خصوصيت مؤمن واقعي اين است که وقتي به چهره‌اش نگاه کنيم ياد خدا مي‌افتيم.