تجليل از برگزيدگان مسابقات قرآني جهادگران دانشگاهي چهارمحال و بختياري
تاریخ انتشار : 1396/12/14

برگزيدگان و منتخبين نخستين دوره مسابقات قرآن جهادگران دانشگاهي چهارمحال و بختياري در آئيني با حضور رئيس و اعضاي اين واحد تجليل شدند.
در اين آئين که عصر روز ۳۰ بهمن ماه در سالن اجتماعات جهاد دانشگاهي استان و همزمان با هفته قرآن و عترت در استان برگزار شد، ۱۵ نفر از اعضا، همسران و فرزندان اعضاي جهاد دانشگاهي با اهداي جايزه و لوح سپاس مور تقدير و تجليل قرار گرفتند.

وحيد خليلي اردلي، رئيس جهاد دانشگاهي استان در اين آئين در سخناني از تلاش هاي معاونت فرهنگي واحد براي برگزاري مسابقات قرآني جهادگران و خانواده هاي آنها تقدير کرد و بر تداوم اين برنامه ها در جهاد دانشگاهي استان تاکيد نمود.

وي هدف از برگزاري اين مسابقات را بسترسازي براي توسعه برنامه‌هاي قرآني در بين اعضاي جهاد دانشگاهي استان، ايجاد زمينه انس و الفت بيشتر کارکنان و خانواده جهاد دانشگاهي استان با قرآن كريم دانست.

برگزيدگان نخستين مسابقات قرآن جهادگران دانشگاهي چهارمحال و بختياري تجليل شدند

يادآور مي شود اين مسابقات در رشته‌هاي ترجمه و تفسير با محوريت سوره مبارکه حشر، حفظ قرآن با موضوع حفظ جزء سي‌ام قرآن، حفظ ۱۵ سوره آخر جزء سي‌ام، حفظ سوره مبارکه حشر و حفظ «سوره فجر و آيت‌الکرسي» ويژه تمامي مقاطع سني و حفظ ده سوره آخر جز سي‌ام قرآن و سور منتخب جزء سي‌ام ويژه مقاطع اول تا سوم ابتدايي و مقطع پيش‌دبستاني برگزار شد.

آزمون رشته حفظ به‌صورت شفاهي و در ايام دهه فجر و آزمون مسابقه ترجمه و تفسير سوره مبارکه حشر به‌صورت کتبي غيرحضوري (اينترنتي) در روزهاي ۲۶ و ۲۷ بهمن‌ماه برگزار شد.

برگزيدگان نخستين مسابقات قرآن جهادگران دانشگاهي چهارمحال و بختياري تجليل شدند

همچنين برگزاري مسابقه خطابه‌خواني قرآني ويژه فرزندان خردسال و نونهال اعضاي جهاد دانشگاهي را از ديگر بخش‌هاي مسابقات قرآني جهاد گران دانشگاهي استان بود.