62018

تجليل از ايکنا در اختتاميه هفته قرآن و عترت چهارمحال و بختياري
تاریخ انتشار : 1396/12/14 14:09:56
در مراسم اختتاميه هفته قرآن و عترت چهارمحال و بختياري از ايکنا تجليل به عمل آمد.
آيين اختتاميه هفته قرآن و عترت چهارمحال و بختياري ۳۰ بهمن ماه در سالن غدير اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان با حضور مسئولان استاني، فعالان قرآن و برگزيدگان جشنواره هاي هفته قرآن و عترت اين استان برگزار شد.
در اين مراسم خبرگزاري بين المللي قرآن(ايکنا) در بخش فراخوان رسانه‌هاي مکتوب و مجازي در بخش تهيه گزارش‌هاي خبري با موضوع قرآن و عترت شايسته تقدير شناخته شد و در بخش تهيه اخبار با موضوع قرآن و عترت رتبه دوم را کسب نمود.
يادآور مي شود هفته قرآن و عترت چهارمحال و بختياري از ۲۴ بهمن لغايت ۳۰ بهمن در استان برگزار شد و خبرگزاري ايکنا با راه اندازي غرفه اختصاصي در نمايشگاه هفته قرآن و عترت، به انعکاس اخبار اين رويداد بزرگ قرآني پرداخت.