جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري واحد برگزيده ششمين دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويي در کشور
تاریخ انتشار : 1396/12/16 09:24:18
جهاد دانشگاهي واحد چهارمحال و بختياري در ششمين دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويي به عنوان واحد برگزيده در سطح کشور معرفي شد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، وحيد خليلي با اشاره به شرکت 46 تيم از دانشجويان دانشگاه‌ها و مراکز آموزشي سراسر استان در ششمين دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويي اظهار کرد: آيين اختتاميه اين دوره از مسابقات که با حضور شهيندخت ملاوردي دستيار ويژه رئيس جمهور، حميدرضا طيبي رئيس جهاد دانشگاهي، عليرضا زجاجي معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي ، بهمن سعيديان‌راد رئيس جهاد دانشگاهي علامه طباطبايي، معاونان فرهنگي دانشگاه‌ها و واحدهاي جهاد دانشگاهي و همچنين حضور استادان و دانشجويان دانشگاه‌ها در دانشگاه علامه طباطبايي برگزار شد از سيروس رضايي به عنوان دبير اجرايي مسابقات مناظره دانشجويي در استان در بين واحد هاي سراسر کشور تقدير به عمل آمد.
وي افزود: برگزاري مناظرات دانشجويي با هدف زمينه‌سازي براي شکل گيري تفکر خلاق و نقاد در ميان دانشجويان و همچنين رشد و شکوفايي فرهنگ گفت و گو و زمينه‌سازي در راستاي يادگيري اصيل، عميق و پايدار از سوي معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري برگزار مي‌شود.
خليلي خاطرنشان کرد: اميد است که برگزاري اين مسابقات پايه‌اي براي گسترش فرهنگ گفت‌وگو هاي عالمانه باشد.