نشست هم‎‌انديشي هفتمين دوره مرحله استاني مسابقات مناظره دانشجويي در جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري
تاریخ انتشار : 1396/12/16
نشست هم‌انديشي هفتمين دوره مرحله استاني مناظره دانشجويي با حضور رييس جهاد دانشگاهي استان ، معاونان و مديران فرهنگي دانشگاه‌ها و مراکز آموزشي در ساختمان جهاد دانشگاهي برگزار شد.
به‌ گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، وحيد خليلي در اين نشست به بيان اهميت مساله مناظره و ترويج گفت‌وگو پرداخت و اظهار کرد: جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري در ششمين دوره مرحله استاني با 46 تيم از دانشجويان رتبه برتر را در بين واحد هاي سراسر کشور کسب کرد.
رييس جهاد دانشگاهي استان افزود: اين مسابقات با هدف زمينه سازي براي شکل گيري تفکر خلاق و نقاد در ميان دانشجويان و همچنين رشد و شکوفايي فرهنگ گفت‌وگو برگزار مي‌شود.
در ادامه سيروس رضايي معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي استان درباره نحوه ثبت نام، حضور دانشجويان، چگونگي برگزاري مسابقات و پاسخ به سوالات معاونان و مديران فرهنگي درباره مسابقات پرداخت.
در پايان معاونان و مديران فرهنگي دانشگاه‌ها به بيان ديدگاه‌ها و نقطه نظرات و سوالات خود درباره چگونگي برگزاري اين دوره از مسابقات در دانشگاه‌ها بيان کردند.
لازم به ذکر است هفتمين دوره مرحله استاني مسابقات ملي مناظره دانشجويي به همت معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي استان در حال برگزاري و ثبت‎‌نام از دانشجويان علاقمند است.