برگزاري اردوي فرهنگي اعضاي جمعيت هلال احمر استان به منظور بازديد از سد و نيروگاه کارون4 با مشارکت جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري
تاریخ انتشار : 1396/12/16
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهار محال و بختياري اردوي دو روزه فرهنگي بازديد از سد و نيروگاه کارون 4 با حضور 65 نفر اعضاي جوانان جمعيت هلال احمر استان در تاريخ 14 و 15 اسفند ماه 96 برگزار شد.
طبق تفاهم‌نامه بين جهاد دانشگاهي و سازمان جمعيت هلال احمر، اردوي دو روزه فرهنگي ويژه اعضاي پسر جمعيت هلال احمر استان در تاريخ 14 و اعضاي دختر اين جمعيت در 15 اسفندماه به منظور بازديد از سد و نيروگاه کارون 4 در قالب اردوهاي ايران مرز پرگهر، توسط مرکز گردشگري علمي - فرهنگي دانشجويان ايران شعبه جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري با هدف آشنايي اعضاي جوانان هلال احمر با طرح‌ها و پروژه‌هاي بزرگ ملي، دستاوردهاي انقلاب اسلامي، تقويت روحيه خودباوري، تلاش براي زدودن يأس و سرخوردگي و ايجاد نشاط علمي و فرهنگي در قشر اعضاي جوانان هلال احمر و همچنين زمينه‌سازي در جهت اشتغال، شناخت مواريث فرهنگي، تاريخي، باستاني و طبيعي و آشنايي با جاذبه‌هاي گردشگري کشور، برگزار شد.
لازم به ذکر است، اردوهاي ايران مرز پرگهر ويژه اعضاي جوانان هلال احمر، با مشارکت معاونت جوانان هلال احمر استان و معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي استان برگزار گرديد.