برگزاري طرح دانشجويي «عهد ۹۷» به همت معاونت فرهنگي جهاددانشگاهي در دانشگاه شهرکرد
تاریخ انتشار : 1397/02/03
رئيس جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري از برگزاري طرح فرهنگي دانشجويي «عهد ۹۷» به همت معاونت فرهنگي جهاددانشگاهي استان در دانشگاه شهرکرد خبر داد.

وحيد خليلي اردلي، رئيس جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري در گفت و گو با ايکنا از چهارمحال و بختياري با اعلام اين خبر گفت: طرح عهد ۹۷ با توجه به همزماني ايام ماه شعبان و ماه مبارک رمضان با نيم سال دوم تحصيلي ۹۷-۹۶ و استفاده معنوي بيشتر دانشجويان از اين ايام در دانشگاه شهرکرد برگزار مي شود.
وي با اشاره به اينکه اين طرح از نيمه شعبان آغاز و تا ۲۵ رمضان جاري ادامه دارد اظهار کرد: شرکت کنندگان در اين طرح متعهد به قرائت دعاي عهد به مدت چهل صبح هستند.
خليلي با تاکيد براينکه طرح عهد ۹۷ به نيت تعجيل در فرج امام عصر (عج) برگزار مي شود افزود: اين طرح همراه با قرعه کشي و اهداي جوايز است.
رئيس جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري با بيان اينکه طرح عهد ۹۷ با همکاري معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي استان و کانون قرآن و عترت دانشگاه شهرکرد برگزار مي شود تصريح کرد:نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه شهرکرد و معاونت فرهنگي اجتماعي دانشگاه نيز از حاميان اين طرح هستند.
وي اضافه کرد: علاقمندان براي ثبت نام و کسب اطلاعات بيشتر مي توانند به معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي استان جنب دانشکده منابع طبيعي و يا دفتر کانون قرآن و عترت دانشگاه مراجعه نمايند و يا با ارسال مشخصات خود به سامانه ۳۰۰۰۲۲۲۳۰۰۰۲۴۲ در اين طرح ثبت نام کنند.

يادآور مي شود دعاي عهد، از ادعيه وارده در دوران غيبت امام عصر(عج) است و در کتاب شريف مفاتيح الجنان از امام صادق عليه‌السّلام روايت شده كه هر کسي چهل صبحگاه دعاي عهد را بخواند، از ياوران قائم ما باشد و اگر پيش از ظهور آن حضرت از دنيا برود، خدا او را از قبر بيرون آورد، كه در خدمت آن حضرت باشد و حق تعالي بر هر كلمه هزار حسنه به او كرامت فرمايد و هزار گناه از او محو سازد.