آغاز ثبت‌نام دوره تخصصي تربيت مبلغين در چهارمحال و بختياري
تاریخ انتشار : 1397/02/03 11:10:08
رئيس جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري از فراخوان ثبت‌نام دوره تخصصي تربيت مبلغين ويژه بانوان در استان خبر داد.
وحيد خليلي اردلي، رئيس جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري در گفت‌وگو با ايکنا از چهارمحال و بختياري، با اعلام اين خبر، گفت:اين دوره ويژه طلاب و دانش‌آموختگان حوزوي و دانشگاهي در رشته‌هاي مرتبط و ساير بانوان علاقه‌مند و توانمند ازجمله مداحان اهل‌بيت(ع) است و باهدف ارتقاي مهارت‌هاي تبليغي و به‌روزرساني مبلغين ديني برگزار مي‌شود.

وي افزود: دوره تخصصي تربيت مبلغين به همت معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي استان و با مجوز و نظارت سازمان قرآني دانشگاهيان کشور در استان برگزار مي‌شود.
وي مهارت‌هاي قرآني(روخواني و تجويد، تفسير و ...)، مهارت‌هاي زندگي و فرزند پروري، احکام، اخلاق و عقايد اسلامي و مداحي، فن خطابه و سخنوري را ازجمله سرفصل‌هاي مهم دوره تخصصي تربيت مبلغين برشمرد.
رئيس جهاد دانشگاهي استان آخرين‌مهلت ثبت‌نام در اين دوره را ۳۰ ارديبهشت‌ماه جاري خواند و اظهار کرد: در پايان دوره به شرکت‌کنندگان گواهي معتبر آموزشي اعطا مي‌شود.
خليلي عنوان کرد:مدت‌زمان اين دوره ۲۰۰ ساعت و چهار ترم آموزشي است که هر ترم ۵۰ ساعت پيش‌بيني‌شده است.
وي اضافه کرد:علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام به معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي استان(واقع در دانشگاه شهرکرد، جنب دانشکده منابع طبيعي) مراجعه يا با شماره‌هاي ۳۲۳۲۰۰۷۰ و ۳۲۳۲۰۳۲۳ تماس حاصل نمايند.
رئيس جهاد دانشگاهي استان افزود: دستورالعمل و شرايط اين دوره در تارنماي جهاد دانشگاهي استان به نشاني www.jchb.ir موجود است.