«مرکز توليد محصولات و خدمات فرهنگي-هنري» در جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري راه‌اندازي مي‌شود
تاریخ انتشار : 1397/02/19 10:11:27
رئيس جهاد دانشگاهي واحد چهارمحال و بختياري از موافقت شوراي نظارت و گسترش تشکيلات فرهنگي جهاد دانشگاهي براي راه‌اندازي «مرکز توليد محصولات و خدمات فرهنگي-هنري» در اين واحد خبر داد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي واحد چهارمحال و بختياري، وحيد خليلي اردلي، رئيس جهاد دانشگاهي استان با اعلام اين خبر اظهار کرد: درخواست تأسيس و راه‌اندازي اين مرکز توسط جهاد دانشگاهي واحد چهارمحال و بختياري در جلسه پنجاه و دوم شوراي نظارت و گسترش تشکيلات فرهنگي جهاد دانشگاهي که در تاريخ ۲۸/۱/۹۷ برگزار شد، بررسي و مصوب شد.
وي ادامه داد: اين مراکز در جهاد دانشگاهي تحت عنوان «مراکز نوع ب» شناخته مي‌شوند که در کنار ساير مراکز و سازمان‌هاي فرهنگي جهاد دانشگاهي، به ارائه خدمات فرهنگي به مخاطبان خود مي‌پردازند.
خليلي با اشاره به هدف‌گذاري صورت گرفته در برنامه پنج‌ساله ششم جهاد در حوزه فرهنگي براي توسعه مراکز فرهنگي «نوع ب» و با عنايت به ظرفيت‌هاي موجود در جهاد دانشگاهي استان، خاطرنشان کرد: هدف اصلي از راه‌اندازي «مرکز توليد محصولات و خدمات فرهنگي-هنري»، توليد محصولات و ارائه خدمات فرهنگي در قالب نوآورانه، هنري و جذاب با اولويت نيازهاي فرهنگي دانشگاهيان مانند توليد نرم‌افزار و لوح‌هاي فشرده، بسته‌هاي فرهنگي و تبليغات محيطي است.