تجليل از جهاددانشگاهي چهارمحال و بختياري در اختتاميه استاني هشتمين جشنواره کتابخواني رضوي
تاریخ انتشار : 1397/06/07 12:09:04
در آئين اختتاميه هشتمين دوره جشنواره کتابخواني رضوي در استان چهارمحال و بختياري از مديران دستگاه‌هاي فعال در اين جشنواره از جمله جهاد دانشگاهي استان تجليل شد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، در اين آئين که صبح روز سه شنبه 6 شهريورماه در سالن اجتماعات سازمان تبليغات اسلامي استان و با حضور مديرکل نهاد کتابخانه‌هاي عمومي استان، جمعي از مديران دستگاه‌هاي اجرايي و منتخبين جشنواره برگزار شد، از جهاد دانشگاهي استان با اهداي لوح سپاس تقدير شد.
همچنين در اين آئين، از سرکار خانم مينا مجيدي، عضو جهاد دانشگاهي استان و مژگان علوي، همسر جهادگر که در بخش کتبي هشتمين جشنواره کتابخواني رضوي شرکت کرده و موفق به کسب امتياز لازم شده بودند، با اهداي لوح سپاس، تقدير شد.