انتشار کتاب پرسمان ازدواج در انتشارات جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري
تاریخ انتشار : 1397/08/21
سرپرست جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري از چاپ و انتشار کتاب «پرسمان ازدواج» در انتشارات جهاد دانشگاهي استان خبر داد.
سيروس رضايي در گفت‌و‌گو با خبرنگار ايسنا - منطقه چهارمحال و بختياري- با اعلام اين خبر، اظهار کرد: اثر «پرسمان ازدواج» توسط دکتر محمد ربيعي، ابوالفضل شيرازي و مليحه خبازي تاليف شده است.
وي افزود: اين كتاب شامل سه بخش است.
سرپرست جهاد دانشگاهي استان گفت: در بخش نخست اين کتاب به مقدمه‌اي پيرامون ازدواج، تاريخچه ازدواج در ايران، آثار ازدواج، باورهاي عموم نسبت به ازدواج و عوامل مربوط به آمار ازدواج مي‌پردازد، بخش دوم کتاب 38 سوال رايجي را طرح مي‌کند که جوانان قبل از ازدواج با آن رو به رو هستند و در کارگاه‌هاي آموزشي قبل از ازدواج به صورت مکرر از مولفان پرسيده‌اند و بخش سوم که شبيه به يک کتاب کار است مجموعه بسيار خوبي از سوالات را در اختيار افراد قرار مي‌دهد که بهتر است قبل از تصميم قطعي به ازدواج از يکديگر بپرسند.
رضايي با بيان اين که انتشارات جهاددانشگاهي به عنوان يکي از معتبرترين موسسات نشر دانشگاهي در ايران، تلاش مي‌کند در کوتاه ترين زمان ممکن آثار دانشگاهيان و اساتيد را به چاپ برساند، تاکيد کرد: انتشارات جهاد دانشگاهي استان در سال 94 راه‌اندازي شده و تمامي اساتيد دانشگاهي و صاحب نظران و مولفان مي‌توانند براي اخذ مشاوره در خصوص مراحل تاليف کتاب و چاپ آثار خود به دفتر انتشارات جهاددانشگاهي استان واقع در دانشگاه شهرکرد- جنب دانشکده منابع طبيعي - معاونت فرهنگي جهاددانشگاهي مراجعه کرده و يا با شماره 32320323 يا 32320070تماس حاصل کنند.