بازديد مدير کل امور اوقاف و خيريه استان چهارمحال و بختياري از ايکنا
تاریخ انتشار : 1397/08/21
حجت‌الاسلام و المسلمين حسن اميري، مديرکل اوقاف و امور خيريه استان، روز گذشته ۲۰ آبان ماه در بازديد از دفتر خبرگزاري ايکنا شعبه چهارمحال و بختياري، با تشکر از تلاش‌هاي مجموعه خبرگزاري ايکنا در پوشش خبري برنامه‌ها و مسابقات قرآني اين سازمان، گفت: متأسفانه تعداد موقوفات قرآني استان با توجه به ظرفيت‌هاي استان بسيار ناچيز است.
وي با اشاره به فعاليت تنها ۹ دارالقرآن وقفي در استان، افزود: هيچ درآمدي در حوزه ترويج فعاليت‌هاي قرآني در استان نداريم که نيازمند نگاه ويژه واقفين و مردم است.
مديرکل اوقاف و امور خيريه استان تصريح کرد: امامزادگان و بقاع متبرکه استان ظرفيت‌هاي زيادي در برگزاري جلسات آموزش قرآن دارند که بايد با ايجاد زيرساخت‌ها زمينه گسترش فعاليت‌هاي قرآني در اين اماکن متبرکه را فراهم کرد.
حجت‌الاسلام اميري ادامه داد: با توجه به طولاني بودن فرآيند ايجاد زيرساخت‌هاي آموزشي، بر استفاده از امکانات موجود در بقاع متبرکه تأکيد شده است و نهضت فعاليت‌هاي قرآني با محوريت حفظ قرآن کريم در امامزادگان و بقاع متبرکه استان آغاز شده است.
وي نقش رسانه‌ها در ترويج فرهنگ وقف را اساسي دانست و عنوان کرد: مردم و مسئولين بايد در کنار اجراي پروژه‌هاي فرهنگي، يک پيوست وقفي نيز به آن‌ها اضافه کنند تا اين فعاليت‌هاي فرهنگي تداوم و تأثير داشته باشند.
مديرکل اوقاف و امور خيريه استان وقف را از لوازم رفع مشکلات رايج مردم در ادوار مختلف تاريخ خواند و اضافه کرد: اکنون نيز اگر خيرين در حوزه‌هاي موردنياز جامعه وقف کنند مي‌توانند بسياري از مشکلات اساسي و شاخص جامعه را رفع نمود.
انتهاي پيام