سمينار نو انگار در چهارمحال و بختياري برگزار شد
تاریخ انتشار : 1397/09/10
نخستين سمينار نو انگار به همت جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري با حضور معاون اجرايي مرکز افکار سنجي جهاد دانشگاهي کشور و روابط عمومي هاي سازمان ها و ادارات استان برگزار شد.
- سيروس رضايي هفتم آذر ماه در اين سمينار، با اشاره به نقش پررنگ روابط عمومي ها در توسعه سازماني، گفت: يکي از جامع ترين تعاريف روابط عمومي، اداره کردن وظايف، شناسايي و ايجاد روابط مطلوب ميان سازمان و جامعه است. وي روابط عمومي را آيينه تمام نماي سازمان دانست و افزود: سمينار نو انگار با هدف آشنايي روابط عمومي هاي استان با شيوه هاي افکار سنجي و مرکز افکار سنجي جهاد دانشگاهي استان برگزار شد. سرپرست جهاد دانشگاهي استان تصريح کرد: مرکز افکار سنجي استان دو سال متوالي به عنوان مرکز برتر در ميان مراکز استاني معرفي شد و آماده همکاري با سازمان ها و ادارات استان است. وي با اشاره به فعاليت هاي مختلف جهاد دانشگاهي استان در حوزه هاي مختلف، خاطر نشان کرد: اين مجموعه در حوزه هاي مختلف آموزشي و پژوهشي در استان فعاليت دارد. اين سمينار يک روزه با همکاري اداره کل روابط عمومي استانداري چهارمحال و بختياري برگزار شد. در اين سمينار از مدير عامل و واحد روابط عمومي شرکت گاز چهارمحال و بختياري به عنوان دستگاه پيشتاز در اجراي طرح هاي نظرسنجي از مشترکين با حضور سرپرست جهاد دانشگاهي استان تجليل شد. همچنين از مدير کل روابط عمومي و امور بين الملل استانداري چهارمحال و بختياري، روابط عمومي دانشگاه شهرکرد و اداره کل بيمه سلامت به خاطر همکاري در برگزاري نشست نو انگار تقدير شد.