مرحله استاني مسابقات دفاع سه دقيقه اي پايان‌نامه‌هاي دانشجويي در چهارمحال و بختياري برگزار شد
تاریخ انتشار : 1397/09/27 11:40:42
سيروس رضايي، سرپرست جهاد دانشگاهي استان، عصر امروز 26 آذرماه در آيين اختتاميه اين مسابقات که در سالن شهيد مطهري دانشگاه شهرکرد برگزار شد، با تقدير از دانشجويان، اساتيد و دست اندرکاران برگزاري اين مسابقات، گفت: مسابقات ملي دفاع سه دقيقه اي پايان‌نامه‌هاي دانشجويي براي نخستين به ميزباني جهاد دانشگاهي در استان برگزار مي‌شود.
وي با بيان اينکه جهاد دانشگاهي در تمام حوزه هاي آموزشي، فرهنگي و پژوهشي برنامه‌هاي متنوعي براي دانشجويان برگزار کرده است، افزود: تدوين بيش از هفت هزار دوره آموزش کوتاه‌مدت، مرکز علمي کاربردي جهاد دانشگاهي، فعاليت در زمينه‌هاي پژوهشي فناوري اطلاعات، جوش و گردشگري، خبرگزاري هاي ايسنا و ايکنا، سازمان انتشارات، مرکز افکار سنجي، برگزاري مسابقات مناظرات دانشجويي و برگزاري برنامه‌هاي قرآني از فعاليت هاي شاخص اين سه حوزه است.
سرپرست جهاد دانشگاهي استان با اشاره به اينکه مسابقات ملي دفاع سه دقيقه اي پايان‌نامه‌هاي دانشجويي به همت معاونت فرهنگي و مرکز انتشارات جهاد دانشگاهي استان و دانشگاه‌هاي استان برگزار شد، تصريح کرد: با رصد نقاط قوت و ضعف نخستين دوره اين مسابقات در استان شاهد ارتقاي اين مسابقات در سال هاي آتي خواهيم بود.
رضايي تقويت مهارت هاي ارتباطي، تبديل ايده به محصول و ثروت و تقويت ارتباط دانشگاه با سرمايه‌گذاران را از اهداف برگزاري مسابقات ملي دفاع سه دقيقه اي پايان‌نامه‌هاي دانشجويي است.
وي با اشاره به اينکه فراخوان ثبت نام در اين مسابقات از آبان ماه سال جاري آغاز شد، ادامه داد: در اين مسابقات 46 دانشجو از دانشگاه‌هاي شهرکرد، علوم پزشکي و پيام نور در مقاطع کارشناسي ارشد و دکتري ثبت نام کردند و 14 نفر از اساتيد دانشگاه‌هاي استان در سطح هاي استادياري، استاد تمام و دانشياري اين مسابقات را قضاوت کردند.
و در پايان خانم آرزو مرادي دانشجوي دکتري زمين شناسي پترولوژي به عنوان نفر اول و آقاي علي نوري فارغ التحصيل کارشناسي ارشد بيوشيمي باليني به عنوان نفر دوم و خانم فريده صالح رياحي فارغ التحصيل کارشناسي ارشد شيمي تجزيه به عنوان «برگزيده مخاطبان» معرفي شدند.